Kordelet janë aksesori që do shihni më shumë këtë vjeshtë

Vjeshta është periudha ku flokët bien më shumë, ndaj është mirë që të mos kujdeseni shumë për ta dhe këshillohet nga specialistët e modës që më e mira është t`i lini si të shkujdesura: do ngjani më bukur.

Por çfarë mund t`ju vijë në ndihmë që të plotësoni pamjen tuaj dhe të mos jeni në siklet që nuk jeni kujdesur për flokët?

Një kordele. Përveç të tjerave, është shumë në modë.

Kordelet u prezantuan si fillim në koleksionin e pranverë 2019 dhe sërish do të vazhdojnë të jenë kryefjala e veshjeve edhe sezonin e vjeshtës.