La “Digitalb” pas 10 vitesh, Alban Skënderaj zëvendëson Jonida Vokshin

Para disa muajsh, Jonida Vokshi dha lajmin se po largohej nga “Digitalb”, për arsyen se ajo do zhvendosej të jetonte në Prishtinë. Pas dasmës me Besnik Krapin, çifti kanë vendosur që të krijojnë jetën e tyre në Kosovë.

Imazhi i ri i ‘Digitalb’ pas largimit të Jonidës, është pikërisht këngëtari i njohur Alban Skënderaj. së fundmi ka realizuar një spot publicitar, dhe në pak sekonda ai flet për rrugën e duhur, që duhet të ndjekë çdo njeri.

“Mjafton një derë e vetme për t’u gjendur ballë një të papriture, ose më shumë se një. Për t’u takuar me ata që të duan vërtetë. Për të ndryshuar një jetë të tërë. Nuk ka rëndësi se kur, e rëndësishme është të hapësh derën e duhur.”