Meme në kohë karantine/ Alo, telebingo? Edi Rama jam!

Karantina i ka bërë autorët e memeve kreativ! Edhe këtë të enjte, Politiko ka mbledhur disa nga memet e ditës, duke i përcjell për lexuesit.

Në fokusin e memeve këtë të enjte është Kryeministri Edi Rama, që shfaqet në disa prej tyre: nga daljet në rrugë duke u folur qytetarëve të shkojnë në shtëpi, te parketi i basketbollit ku shfaqet duke mbajtur një “top koronavirusi” në dorë gati ta gjuajë.

Por nuk mungojnë as figura të tjera të kabinetit qeveritar dhe mazhorancës, siç është Arben Ahmetaj, Ministri i Rindërtimit që do të menaxhojë partë e rindërtimit pas tërmetit dhe hartojë planin ekonomik për përballimin e krizës së koronavirusit.

Për më tepër shikoni fotot dhe qeshni!