POLITIKOFF

Dedikimi i veçantë i Barack Obama-s për bashkëshorten

Dedikimi i veçantë i Barack Obama-s për bashkëshorten

Barack dhe Michelle Obama gjithmonë janë parë me admirim nga njerëzit që kanë ndjekur aktivitetin e tyre qëkur ishin çift presidencial dhe tani që merren me angazhime të tjera.

Xhentilesa dhe dashuria e Obama-s ndaj bashkëshortes është një nga pikat e forta të marrëdhënies së tyre.

Në ditëlindjen e ish-Zonjës së Parë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack ka bërë urimin special për të në Twitter:

“Gëzuar ditëlindjen dashurisë sime, partnerja ime dhe shoqja ime e ngushtë. Çdo moment me ty është një bekim. Te dua Miche,”- ka shkruar Barack Obama.

Ditari politik

Të fundit