Flash News

KRYESORE

PS mbledh Asamblenë Kombëtare, lëvizje në sekretariat

Partia Socialiste do të mbledh të shtunën Asamlenë Kombëtare. Mësohet se gjatë kësaj mbledhjeje do të vendoset për ndryshimin e sekretariatit.

Një tjetër pikë e mbledhjes është edhe diskutimet për ecurinë e zgjedhjeve në parti.

Bashkim Fino, Alfred Peza, Musa Ulqini, Stefan Cipa, Elisa Spiropali, Blerina Gjylameti, Ilir Beqaj, dhe Taulant Balla janë tetë pjestarët e sekretariatit të PS-së por që të shtunën do të ndryshojë.

Të fundit