Flash News

KRYESORE

Rënia e skelës/ Punëtori i mbijetuar: U vara nga bluza, mrekulli që jam gjallë

Rënia e skelës/ Punëtori i mbijetuar: U vara nga bluza, mrekulli

Tani ai është në gjendje të stabilizuar, por në momentet e para pasi ra nga skela, kujton se ka qenë një vuajtje e madhe. Genti Bardhi, një nga 3 të mbijetuarit e ngjarjes së djeshme tha për ABC News se ai ishte në momentet e fundit të punës, kur ndodhi aksidenti. Por ai as nuk mban mend asgjë.

"Është një mrekulli që jam gjallë, pasi isha në katin e katërt në momentin që skela ra dhe për një moment isha i varur nga bluza në skelë dhe më pas kam rënë në tokë. Kolegu im që fatkeqësisht ndërroi ishte në katin e 6. Ndërsa dy punonjësit e skelës që kanë shpëtuar u hodhën nga skela." tha ai.

Për sa i përket viktimës tjetër Genti u shpreh se nuk e kujton pasi nuk e ka parë, ai shprehet se e ka marrë vesh nga polica që ata kanë vdekur.

Të fundit