Shigjetari, shenja e ditës

Energjitë që të rrethojnë sot janë magjike dhe të japin mundësinë t’i afrohesh pa hezitim objektivave që dëshiron të arrish.

E ndjen që ke arritur një ekuilibër të mirë mes asaj që të rrethon dhe botës tënde të brendshme. Forca jote e madhe fizike të ndihmon të ecësh para në punën tënde.

Në fushën e ndjenjave Afërdita sjell lehtësi dhe favorizon takime të reja me persona të shkathët dhe të komunikueshëm.