Shkon në 225 numri i pacientëve që kanë humbur betejën më COVID-19, MSH komunikon dhe rastet e reja

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se si vijon situatë në vend me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit. Gjashtë paciente kane humbur betejën me COVID-19, duke e çuar kështu numrin e viktimave që nga fillimi i pandemisë ne 225.

Ndërkohë, sipas Ministrisë së Shëndetësisë  119 paciente po trajtohen aktualisht ne te dy spitalet COVID, ndërsa 14 prej tyre janë ne terapi intensive dhe tre te intubuar.

Sa i përket rasteve të reja, gjatë 24 orëve të fundit kanë rezultuar 143 persona të infektuar me COVID-19.