Si të përmirësoni performancën tuaj për të qenë të suksesshëm

Elida Motro Iljazi është drejtuese dhe themeluese e “EMI – CC Coaching and Consulting”. Kjo është një kompani e angazhuar për të përmirësuar performancën e individëve dhe ekipeve në tregun e punës në Shqipëri dhe jashtë saj.

Sot ka qenë dita e parë e “Eventit vjetor të certifikimit 2020”, teksa do vazhdojë sërish nesër.

Ky është një nga ato eventet shumë të rëndësishme ky edhe caktohen objektivat dhe qëllimet për vitin dhe nuk ke nga “t`ia mbash” për të nxjerrë justifikimin e përhershëm: “nesër, nesër, nesër.”

Në ditën e parë të këtij takimi, kanë ndarë historitë nga suksesi i tyre dhe 9 prej personave që kanë arritur të jenë në një stad shumë të rëndësishëm sot falë punës, motivimit dhe vullnetit që i karakterizon.