Tre intervistat që ambasadori Donald Lu ka dhënë për mediat në Shqipëri

Mbrëmjen e sotme emisioni ‘Opinion’ transmetoi një intervistë me ambasadorin amerikan në Tiranë, Donald Lu. Kjo është intervista e parë televizive që kreu i diplomacisë amerikane jep për një emision shqiptar.

Ndërkohë për gati 4 vite të qëndrimit të vendin tonë, ambasadori Donald Lu ka dhënë vetëm tre intervista. Ambasadori është intervistuar nga ‘Zëri i Amerikës’, nga Alfred Lela në kohën kur drejtonte gazetën MAPO, si dhe ka dhënë një intervistë për Reporter.

Donald Lu, deri më tani, është ambasadori i cili u ka qëndruar më ‘larg’ se gjithë paraardhësit e tij studiove shqiptare por është ambasadori i vetëm, deri më tani, i cili u është drejtuar shqip shqiptarëve.