U gjet i ekzekutuar me armë në lokalin e tij, zbardhet e shkuara e ‘errët’ e Enver Boriçit

Enver borici
Enver borici

Këtë mëngjes u gjet i ekzekutuar me armë zjarri Enver Boriçi, i cili ishte edhe pronari i një lokali në lagjen “Kadri Gjystri” në Lushnje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Por, viktima nuk ishte i panjohur për drejtësinë shqiptare, për shkak të të shkuarës së tij problematike.

Enver Boriçi njihej ndryshe si ish anëtar i Bandës së Lushnjes dhe vëllai i Arben Boriçit, aktualisht i dënuar në burgun e Peqinit si pjesëtar i kësaj bande (Aldo Bares) dhe i akuzuar për krime të rënda.