Urimi i veçantë i Lori Hoxhës në ditëlindjen e Sarës

Motrat Hoxha e kanë treguar shpesh herë edhe përmes postimeve të ndryshme në rrjetet social dashurinë që kanë për njëra-tjetrën. Më e fortë lidhja është mes Lorit dhe Sarës, dy vajzat e mëdha të familjes, të cilat edhe udhëtimet i bëjnë bashkë shpesh herë.

Sara sot feston 24-vjetorin e lindjes, e cila gëzon dhe faktin që është nënë e dy djemve bashkë me Ledionin.

Një ndër urimet më të veçanta është ajo e Lorit, e cila përmes një kolazhi fotosh, e ka uruar me fjalët më të bukura:

“Isha duke kërkuar për një foto për ta postuar në nder të ditëlindjes së saj dhe kuptova se ajo është në pjesën më të madhe të fotove të mia dhe është po e njëjta gjë edhe në jetën reale. Asgjë në jetën time nuk është e sigurt, por ajo është dhe ajo duhet të festohet çdo ditë. Dua të bëj të mundur që të gjithë ta dinë sa mirënjohëse jam që unë e kam atë pasi nuk do mund ta përballoja jetën pa të. Të dyja e dimë se gjërat nuk kanë qenë të lehta, por ajo bën të mundur që unë mos të kaloj asgjë e vetme. Ajo është njeriu më i arsyetueshëm dhe gjithmonë del nga kornizat e saj për t’i bërë të tjerët të ndihen të veçantë duke i bërë ata të buzëqeshin ose duke iu përplasur të vertetën në fytyrë herë pas here. Ajo është nëna më e mirë për djemtë e saj të vegjël dhe gjen gjithmonë kohë për të organizuar udhëtimet e mia, pasi le të jem e sinqertë unë do të isha e humbur pa atë. Shpresoj të mos jetoj as edhe një ditë të vetme pa ty @sarahoxha Shijoje këtë vit të mrekullueshëm në jetën tënde. Mezi po pres të festoj me ty sot dhe gjithmonë.”

 

View this post on Instagram

 

was looking for a picture to post in honor of her birthday and realized she’s in most of my pictures which is bascially how it is in real life too. nothing in my life is a certainty but she is and she should be celebrated every single day. I want to make sure everyone knows how incredibly grateful I am to have her because I wouldnt be able to go through my life without her. We both know things havent been easy but she makes sure I dont go through anything alone. She is the most thoughtful and is forever going out of her way to make people feel special while making them laugh or slapping them with the hard truth every now and then🤪 she is the best mama to her little boys and still finds the time to organize my trips because lets be honest im lost without her. Hope I dont have have to live a single day without you @sarahoxhaaa enjoy another amzing year of life❤️ cant wait to celebrate you tonight and always.

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on