“Bir, do ta fitosh”. Djali i Aleksandër Vuçiç me koronavirus, shtrohet në spital

Koronavirusi nuk kursen askën. As të pasur e as të varfër. As politikanë, e as njeri të zakonshëm. Me këtë virus po luftojnë për jetën miliona njerëz në botë.

Në listën e personave të prekur nga kjo sëmundje është dhe djali i Presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiç, Danilo. Lajmin e ka dhënë vetë Vuçiç në një mesazh në instagram, ku tregon edhe detaje nga biseda me të birin.

“Kur filloi gjithçka, Danilo im më tha dorëzimi nuk ishte një mundësi. I paralinduri im është infektuar me koronavirus dhe gjendja e tij kinike ishte e tillë që ai të shkonte për kurim në Klinikën e Sëmundjeve Infektive. Bir, do ta fitosh. Babi të do, të gjithë ju duam”, shkruan Vuçiç për të birin.