Diplomati Agim Nesho: Çfarë deklaroi producenti i FOX News për Shqipërinë

Diplomati Agim Nesho, vlerëson se situata në Shqipëri është mjaft shqetësuese dhe për këtë fajëzon mazhorancën. Në emisionin ‘360 gradë’, Neshi gjithashtu zbuloi se një nga prodecentet e rrjetit televiziv ‘Fox News’ ka thënë se ‘e nisët me bunker-art dhe përfunduat me bunker-shtet’.

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës të japin Parlamentin të rrethuar me tel. Pse ata nuk e dinë çfarë është? Në shekullin e 21 që jeni bërë gjithë ushtarë dhe lejoni që në Shqipëri të instalohet një regjim putinist. Vetëm bëni zhurmuesin. E keni zhveshur nga identiteti edhe Partinë Socialiste. Vetë producenti i Fox Neës, amerikano-shqiptar tha; e nisët me bunker-art dhe përfunduat me bunker-shtet. Dmth koncepti i një amerikani”, deklaroi Nesho.