Disa rituale të përditshme që ju shëndoshin pa e kuptuar

Ka disa gabime të vogla që bën, të cilat e kthejnë në makth përballjen tënde me peshoren. Por nëse i korrigjoni do të jeni OK.

Në vend të ujit konsumoni pije me gaz ose alkool

Tërësisht e gabuar pasi pijet kanë shumë kalori.

Konsumon brumin në vend të drithërave

Të paktë janë ata që mund t’i thonë jo një byreku apo një kruasani në mëngjes, por mos harroni që kaloritë e tyre janë pothuajse trefish më shumë, shkruan revista Class.

Nuk merrni ushqim me vete në punë, por shkoni në fastfood.

Mundohu të konsumoni sa më pak ushqim të tillë.

Uleni  për të parë televizor me ushqimin e gabuar në dorë

Nuk është e thënë të hash sallatë, por edhe patatinat dhe çokollatat nuk janë ide e mirë.

Nuk lëvizni

Duhet të ecni të paktën 30 minuta në ditë, kështu që ‘sakrifikoni’ këto minuta për të mbajtur turpin në formë.