Flash News

Ditari i Opozitës

"Pasi e falimentoj financiarisht, Rama po i merr lejet e ndërtimit pushtetit lokal"

"Pasi e falimentoj financiarisht, Rama po i merr lejet e ndërtimit

Nga Petrit Vasili:

Pushteti lokal tashmë një fantazmë ë plàçkitur totalisht prej qeverisë!

Sot në fjalën timë Kuvend, ju tregova të gjithë shqiptarëvë së Pushtëtit lokal Rama po i rrëmben në mënyrë mafiozë të gjitha kompetencat.

VKM më e fundit e Ramës i merr edhe lejet e ndërtimit Pushtetit Lokal, të cilat do ti japë tashmë Qeveria, në mënyrë që të rrëmbëjë cdo frut, dardhë e kumbull të korrupsionit vetëm në duart ë saj dhe të Ramës.

Pasi i mori ujëjëllsat pushtetit lokal

Pasi falimentoi financiarisht Pushtetin Lokal dhe dhjetra Bashki janë me borxhe deri në grykë.

Pasi e mbushi më Kryetarë Bashkie të korruptuar e me rekorde kriminalë.

Pasi ka bërë gati Projektligjin ku Prefektët e Qeverisë shkarkojnë Kryetarët e Bashkivë dhe kontrollojnë fondet e projektet.

Pasi i mbushi Bashkitë me patronazhistë duke shumëfishuar të punësuarit, që përpijnë qindra mIlion euro rroga.

Pasi varrosi totalisht Reformën e vitit 2015 për Pushtetin Vëndor dhe ndarjen e re administrative.

Tashmë Pushtëti Lokal është një fantazëm në frymën e fundit e mbushur me patronazhistë, që vegjetojnë dhe përdorën për fushata zgjëdhore si kamikaxë të fëlliqura.

Edhe Komitetet Ekzëkutivë të Partisë së Punës para viteve 90', kishin shumë më tëpër kompetenca së Bashkitë rilindasë të falimëntuara sot.

Dhe të mendosh që këtij Pushteti Lokal që është një nje i vdekur, qe ecën i duhet te administroje turizmin, kur realisht ne dorë i kane lene vetem çelesat e kashtes.

Të fundit