KRYESORE

Duka dhe Dukesha e Sussex bëjnë thirrje qytetarëve amerikanë të votojnë, por komentuesit u kthehen kundër

Duka dhe Dukesha e Sussex bëjnë thirrje qytetarëve amerikanë

Duka dhe Dukesha e Sussex, Princi Harry dhe Meghan Markle kanë dalë publikisht duke u bërë thirrje qytetarëve amerikanë për votim masiv.

Por e gjitha kjo nuk është pritur aspak mirë. Dhe kujtojmë se një deklaratë e Meghan një javë më parë është marrë si sulm ndaj Trump. “Ata që nuk votojnë janë bashkëpunëtorë në kaosin e vendit dhe mungesën e ndryshimit”, shprehej Meghan.

Mbështetësit e Trump i janë vënë kundër duke i kujtuar se si pjesë e familjes mbretërore e kanë të ndaluar të votojnë në Angli. Madje Harry nuk ka të drejtë të votojë edhe në Amerikë.

Ditari politik

Të fundit