E bujshme: Zbulohet emri i Arenës Kombëtare, shitet për shifër rekord

Stadiumi kombëtar nuk do të mbajë emrin e “Arenës Kombëtare”, por do të quhet “Air Albania”.

Kompania e fluturimeve ka fituar të drejtën të blejë emrin e stadiumit dhe ka arritur të mbyllë në vendin e parë ankandin.

Procesi Sportiv bëri të ditur lajmin e madh. Marrëveshja është arritur dhe 650 mijë euro në vit për 5 vite do të jetë përfitimi që do të marrë federata.