Ermal Mamaqi tregon se si e refuzoi Berisha rolin për në “I love Tropoja”

I ftuar në “Tempora” në Ora Neës, Ermal Mamaqi ka treguar se ai i ka bërë ftesë osh-kryeministrit Sali Berisha që të jetë pjesë e filmit të tij “I love Tropoja”.

Ai u shpreh se ka qenë në fillim ftesa për Berishën dhe kur ai e ka refuzuar ka ftuar Ramën.

Ermal Mamaqi: Doktor Berisha e mori edhe ai ftesën për të qenë pjesë e filmit, siç ishte edhe Edi Rama, por që e refuzoi me elegancë.

Sonila Meço: Pse e kishe të domosdoshme praninë edhe të Edi Ramës edhe të Berishës në film?

Ermal Mamaqi: Duhet një kleçkë e cila bën që njerëzit të flasin dhe kjo ndihmon marketingun.

Sonila Meço: Si ishte Edi Rama si aktor?

Ermal Mamaqi: Ishte aktor shumë i mirë. Më ka surprizuar edhe me përkushtimin e tij edhe qëndronte gjatë gjithë kohës që kishte xhirime pavarësisht punëve që mund të ketë pasur.