Gaia


Gaia
Femrat kanë frikë nga lartësitë, ngaqë çdo gjë i lidh me Tokën. Ato janë Gaia, perëndesha e Tokës apo Toka vetë, të lidhura me të nëpërmjet instinktit të mëmësisë.

Kështu pretendon të paktën Camille Paglia në librin Personae Seksuale.

A ka parë pikërisht këtë Armand Sallabanda në këtë momentum intim dhe përtej intimes të Dafina Zeqiri? Çdo gjë është e re dhe e patrajtuar në sytë e atij që sheh. Më shumë kështu në sytë e atij që ‘shkrep’.