Gjashtë ide për Shën Valentinin

nga Ina Xhani

Shën Valentini është më pak se 24 orë larg dhe nëse ti ende nuk e dhuratën gati, mos u shqetëso se tani që po lexon këtë artikullin hallet e tua morën fund. Më falendero më vonë

Ideja nr. 1

Dërgoji lule.

(P.S. Mos i dërgo ‘lule mos më prek’.)

Ideja nr. 2

Gatuaji darkë.

(P.S. Mos e gatuaj për darkë.)

Ideja nr. 3

Bliji çokollata.

(P.S. Mos i ha rrugës për te ajo.)

Ideja nr. 4

Ftoje për darkë në një restorant të shtrenjtë.

(P.S. Sigurohu që e dashura tjetër s’do të jetë aty.)

Ideja nr. 5

Prezantoje me prindërit.

(P.S. Mos i harro emrin.)

Ideja nr. 6

Mos i bli dhuratë, sepse ‘dashuria që keni për njëri-tjetrin është dhurata më e bukur në botë’.

(P.S. Fillo dhe kërko të dashur të re).