Guardiola jep shembullin e duhur, zbuloni shifrën që dhuroi për COVID-19

Trajneri i Manchester City-t, Pep Guardiola, ka bërë me dije se do të dhurojë 1 milion euro për luftën kundër COVID-19. Spanjolli i është përgjigjur pozitivisht thirrjes së shumë yjeve të tjerë të futbollit.

Anglia ashtu si shumë vende të tjera të Europës po vuan shumë për shkak të prekjes së popullsisë me koronavirus. Shteti anglez ka marrë shumë donacione nga yjet e futbollit.

Shembulli i Guardiolës është mjaft pozitiv dhe duhet të ndiqet nga shumë yje të tjerë që kanë mundësi të ndihmojnë në momente të tilla. Situata është mjaft e keqe.