IKMT zbarkon në Ksamil. Prish ndërtesën në pikun e sezonit turistik

Forca të shumta policore kanë mberritur mesditen e sotme në qytetin Ksamilit për të mbështetur një aksion të IKMT. Sipas mediave lokale, IKMT ka shkaterruar nje lokal sherbimësh në kulmin e sezonit turistik, pavarësisht se lokali ka funksionuar prej vitesh.

Aksioni i IKMT ndodh në një kohë që zona frekuentohet nga qindra pushues vendas dhe të huaj, duke lënë një ‘shije të hidhur’ te ata.

Per me shume, shikoni fotot e meposhtme: