KLP emëron një tjetër prokurore në SPAK, pritet betimi te presidenti

Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi një tjetër prokurore në ekipin e SPAK, Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Bëhet fjalë për Doloreza Musabelliun, e cila do të mbajë një mandat 9-vjeçar.

Ajo ka kryer Shkollën e Magjistraturës dhe është emëruar më pas në Prokurorinë e Krimeve të Rënda.

Në mesditë, pritet që Musabelliu të bëjë edhe betimin në presidencë.

Prokurorët e tjerë të Prokurorisë së Posaçme janë:

Altin Dumani
Arben Kraja
Behar Dibra
Edvin Kondilli
Elida Celami(Kaçkini)
Ened Nakuçi
Enkeleda Millonai
Klodian Braho