KLSH tërhiqet nga kërkesa për shkarkimin e vëllait të deputetit të PS

Kontrolli i Lartë i Shtetit është tërhequr nga kërkesa për shkarkimin e shefit të Kapitenerisë së Portit të Durrësit, Paulin Ndreu, vëllai i deputetit të PS, Pjerin Ndreu.

Ndreu akuzohej se kishte lejuar të hynte në port pa leje një anije të huaj, ndërsa ai vet i konsideroi akzuat si të pabaza dhe politike.

Kur kanë mbetur edhe tre ditë nga votimet, KLSH ka marrë vendimin për tu tërhequr nga kërkesa.