Koronavirus shënon viktimën e parë në Europë

Shënohet viktima e parë në Europë, për shkak të virusit kinez.

Një person humb jetën në Francë. Viktima ishte një grua 80 vjeçare me origjinë kineze, provinca Hubei. Viktima kishte udhëtuar në Francë dhe u karantinua në 25 janar.

Kjo është vdekja e parë në Evropë dhe e katërta jashtë Kinës.