Kuptimi i unazës së Dukeshës së Sussex-it në daljen e saj të parë publike pas lindjes

Dukesha e Sussex-it, Meghan Markle, ka bërë daljen e saj të parë zyrtare pas lindjes së djalit të saj, Archie. (Përveç momentit kur bashkë me Harry-n, i prezantuan djalin botës).

Ajo që u fiksua nga fansat më këtë dalje publike të Meghanit, ishte një unazë diamanti në dorën e saj. Unazë që nuk ishte parë më parë.

Fansat aluduan kjo unazë me diamant, që i takon familjes mbretërore, mund të jetë dhuratë e përvjetorit të martesës nga Princi Harry ose e lindjes së fëmijës së tyre të parë, Archie-t.

Dhe kështu rezultoi. Ishte dhuratë për përvjetorin e martesës dhe këtë lajm e konfirmoi revista Elle nga burime të familjes mbretërore të Britanisë së Madhe.