Kush do të jetë krah Renato Mekollit në emisionin e ri

Prej disa javësh është konfirmuar emisioni më i ri i Renato Mekollit në Top Channel, “Hell`s Kitchen”.

Përgatitjet e emisionit janë drejt fundit dhe sipas gazetës “Express” ai që do i bashkohet këtij emisioni është Bleri Dervishi.

Ai ka ardhur nga Italia për t`ju bashkuar këtij emisioni që do të nisë këtë muaj.