Luciano Boci akuza deputetit të PS-së: Ndodhej aty për të zhdukur gjurmët

Përmes një postimi në Facebook, ish-deputeti i PD-së, Luciano Boci ka treguar se gjatë inspektimeve si grip i ngritur nga PD, me ish-deputeten e Durrësit Fatbardha Kadiu, në zonën e pistës “ILIRIA”, kanë parë dhe deputetin e PS-së Sadri Abazi.

Sipas Boci-t, Abazi ndodhej aty pë të zhdukur gjurmët e ndërtimit abuzues në pallatin e vet.

Statusi i plotë: