Maska e Kate Middleton është kaq Kate Middleton

SHEFFIELD, ENGLAND - AUGUST 04: Catherine, Duchess of Cambridge talks to CEO Baby Basics UK Cat Ross, Founder of Abernecessities Danielle Flecher-Horn and CEO Little Village Sophia Parker during a visit to Baby Basic UK & Baby Basics Sheffield on August 04, 2020 in Sheffield, England. Baby Basics is a volunteer project supporting families in need struggling to provide for their newborns. (Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images)

Duke qenë se maskat për fytyrën tashmë janë kthyer në një stil jetesë përderisa të kemi COVID-19 ende në mesin tonë, atëherë pse mos të argëtohemi paksa?

Kate Middleton, Dukesha e Kembrixhit, është gjithmonë me stil dhe  e kuruar në daljet e saj publike.

SHEFFIELD, ENGLAND – AUGUST 04: Catherine, Duchess of Cambridge arrives for a visit to Baby Basic UK & Baby Basics Sheffield on August 04, 2020 in Sheffield, England. Baby Basics is a volunteer project supporting families in need struggling to provide for their newborns. (Photo by Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Tashmë, njësoj si kushdo edhe ajo duhet të mbajë maskën. Sigurisht që maska e Dukeshës është përzgjedhur me shumë shije dhe kujdes, duke u përshtatur kështu dhe me veshjet që përzgjedh.

SHEFFIELD, ENGLAND – AUGUST 04: (EDITORS NOTE: Retransmission with alternate crop.) Catherine, Duchess of Cambridge, wearing a face mask, leaves after a visit to Baby Basic UK & Baby Basics Sheffield on August 04, 2020 in Sheffield, England. Baby Basics is a volunteer project supporting families in need struggling to provide for their newborns. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Dukesha e Kembrixhit ndihmoi në shkarkimin e furnizimeve në një nga eventet e bamirësisë në Angli. Dukesha kishte maskë Amaia në Pepper Liberty (15 £).

SHEFFIELD, ENGLAND – AUGUST 04: Catherine, Duchess of Cambridge, wearing a face mask, helps to unpack supplies during a visit to Baby Basic UK & Baby Basics Sheffield on August 04, 2020 in Sheffield, England. Baby Basics is a volunteer project supporting families in need struggling to provide for their newborns. (Photo by Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Maska e bukur përmban një printim delikat me lule të Liberty dhe është një markë britanike.

SHEFFIELD, ENGLAND – AUGUST 04: Catherine, Duchess of Cambridge, wearing a face mask, leaves after a visit to Baby Basic UK & Baby Basics Sheffield on August 04, 2020 in Sheffield, England. Baby Basics is a volunteer project supporting families in need struggling to provide for their newborns. (Photo by Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)