Mbetën në mes të detit, shpëtohen 7 turistë italianë në Durrës

Shtëtë turistë italianë janë shpëtuar sot në Durrës nga roja bregdetare. Jahti i tyre ka pësuar fikje të motorit për shkak të motit dhe kështu ata dhanë alarmin sos 5 milje larg portit të Durrësit. Moti sot në bredget u paraqit me erë dhe furtunë.

Balkanweb raporton se kapiteni Taulant Allka  njoftoi që strukturat portuale janë angazhuar në kohë dhe falë ndihmës së shpejtë,  jahti me shtatë turistët italianë është ankoruar dhe ndodhen në gjendje të mirë shëndetësore.