Mbeti pa kryetar, Bujar Leskaj merr sërish drejtimin e KLSH

Bujar Leskaj është kthyer sërish në krye të Këshillit të Lartë të Shtetit. Leskajt i mbaroi mandati në KLSH në dhjetor të 2018-ës, por që prej atij muaji ky institucion kishte mbatur pa kryetar për shkak të ngërçit Presidencë-Parlament.

Socialistët rrëzuan në Kuvend dy kandidaturat e mëparshme të presidentit Ilir Meta, Bahri Shaqirin dhe Vitore Tushën.

Ngërçi është zgjidhur duke rikthyer Leskajn në krye të KLSH.