“Më fal se nuk të dëgjova”, Ruçi debat me ministren: Mos bëj muhabet

Ka qenë një seancë e gjatë takimi i fundit për këtë sesion parlamentar, por duke kaluar për miratim një sërë projektligjesh të ‘nxehta’.

Gjatë seancës nuk kanë munguar edhe debatet mes socialistëve.

I tillë ka qenë debati mes kreut të Kuvendit, Gramoz Ruçi dhe ministres së Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu.

Kjo e fundit i ka kërkuar të përsërisë nenet lidhur me kalimin e ndryshimeve në ligjin për duhanin.

Debati
Gramoz Ruçi: Zonja ministre, dëshironi të shpreheni?
Ogerta Manastirliu: Më fal kryetar, por nuk dëgjohet, kemi probleme me dëgjimin, nuk dëgjohet cfarë po thua…
Gramoz Ruçi: Cfarë nuk dëgjohet?
Ogerta Manastirliu: Për cështjen e amendimit
Gramoz Ruçi: Atëherë detyrohem, të dëgjoni ju, mos bëni muhabet me njëri tjetrin, ta lexoj dy herë
Ogerta Manastirliu: Por nuk dëgjohet
Gramoz Ruçi: Po të kesh mendjen e dëgjon, ja si ta dëgjosh