“Ngrehu moj Europë mbi të shkuarën mëkatare”, edhe grupi lab mesazh për negociatat

Edhe këngëtari popullor Goliku  dhe grupi lab i këndojnë hapjes së negociatave.

“Ngrehu moj Europë mbi të shkuarën mëkatare, se pa ne s’do ishit fare”-janë disa nga vargjet e këngës.

Takimi i parë i samitit në Bruksel mes liderëve të BE-së u mbyll pa marrëveshje për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Kënga e Golikut të Tepelenës dhe grupit të tij Parlamenti britanik që është bërë virale e ‘zbut’ disi atmosferën jo optimiste.