Për të gjithë nostalgjikët, Cricket sjell një album të plotë të këngëve më të pëlqyera ndër vite

Producenti i njohur nga Kosova, Cricket ka publikuar 5 këngë remix që do të kthehen në hite.

Kësaj here, ai ka vendosur të na sjellë një version të ri të këngës së famshme “Pa Fat” të kënduar nga Sinan Vasaliu dhe Nora Istrefi, me autor Ilir Beranin.

Para pak muajsh Cricket paralajmëroi publikimin e tij “Nostalgji”. Pjesë e albumit janë edhe 4 hite të tjera që producenti i ka publikuar në Youtube.

Këngët që janë rikthyer në hite të pavdekshme si “Faleminderit”, “Ëndërrat”, “Dashuria” vijnë në një version mjaft ritmik, tipik veror.