“Perino & Vele – Western Promises”, dy skulptorët e njohur italianë çelin ekspozitë personale në Tiranë

A 2692

Dy skulptorët e njohur italianë Emiliano Perino dhe Luca Vele çelin për herë të parë një ekspozitë personale në Tiranë.

E titullar “Perino & Vele – Western Promises”, ekspozita vjen e kuruar nga Gaetano Centrone dhe Genti Gjikola.

Ekspozita do qëndrojë hapur për publikun në COD nga 19 shtatori – 31 tetor 2019.