Projektet për 100-vjetorin e Tiranës kryeqytet, Veliaj tregon “bizhutë” e reja në turin e buxhetit

Ndërsa ka nisur turi i buzhetit, kreu i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka folur më shumë mbi projektet e 100-vjetorit të Tiranës kryeqytet.

Sipas kryebashkiakut, Piramida, Teatri dhe Kopshti Zoologjik e Botanik do të jenë ‘bizhutë’ e reja të Tiranës.

“Filluam turin e buxhetit nga Njësia 5.
Piramida, Teatri dhe Kopshti Zoologjik e Botanik do të jenë bizhutë e reja të Tiranës! #BuxhetiMePjesmarrje

Tirana feston 100 vjetorin Kryeqytet në 2020, ndaj i duhet të projektojë 100 vjetorin e ardhshëm modern”, njofton Veliaj.