“Pse na le babë?”, Stine ndan lajmin e hidhur

Këngëtari Stine ka humbur të atin e tij. Ai ka ndarë lajmin e hidhur publikisht, teksa ka shpërndarë një shenjë zie me një mbishkrim, “Pse na le Bab pseeeeeee” .

Duket se ndarja nga jeta e të atit të këngëtarit ka qenë e papritur dhe nuk dihet ende arsyeja e vdekjes. Stine ka një motër më të madhe,e cila jeton në Gjermani, ndërsa këngëtari jetonte bashkë me familjen e tij në Tiranë.