Shërohen dhe 15 pacientë të tjerë me COVID-19 në Shqipëri

Kryeministri Edi Rama njoftoi mbrëmjen e të martës se gjatë ditës së sotme janë shëruar 15 persona nga koronavirusit.

“Lajm i mirë: 15 të shëruar sot”, shkruan shkurt Kryeministri Edi Rama. Megjithatë, nuk është e qartë nëse 15 të shëruarit janë pjesë e 51 pacientëve që tashmë janë shëruar.

Apo, këta pacientë, janë të rinj. Megjithatë, shërimi i pacientëve nga koronavirusi mbetet një lajm pozitiv.