Sot shpallen fituesit e Lotarisë Amerikane

Sot është një ditë e shumëpritur për të gjithë ata që duan të ikin në Amerikë. Ditë më parë, Ambasada Amerikane në faqen zyrtare njoftoi se aplikuesit mund të kontrollojnë nëse janë përzgjedhur, duke filluar nga ora 18:00.

“Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë! 👉 #PyetAnën”- shkruan Ambasada e SHBA në faqen e Facebook. Kështuqë sot nxirrini kodet dhe kontrolloni llogaritë.