Visjan Ukcenaj rikthehet në kohë, poston foton e vjetër me miqtë që sot janë të njohur

Visjan Ukcenaj ka postuar një foto të vjetër me miqtë e tij, të cilët sot janë të njohur edhe për publikun shqiptar. Fotoja është publikuar 9 vite më parë, kur ai studionte për aktrim.

Siç shihet edhe në foto, Visjani dhe Delinda Disha, me të cilën tanimë ndajnë të njëjtën skenë në “Klanifornia”, kanë studiuar bashkë për aktrim.

Visjani ka pasur si koleg kursi edhe të tjerë që sot janë personazhe mjaft të njohur për publikun, si Mateus Frrokun apo Eralda Hitaj, të cilët kanë ndjekur tashmë pasione të tjera.