Sekuestrohet ish-hotel ‘Vollga’ në Durrës, pronë e Emiljano Shullazit

Sekuestrohet hotel ‘Vollga’ në Durrës.

Masa është ekzekutuar nga Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara.

Sipas të dhënave të deritanishme, sekuestrimi u kërkua nga SPAK dhe u vendos nga Gjykata Antikorrupsion.

Lexo edhe: Historiku i hotel ‘Vollgës’ dhe si përfundoi në duart e Emiljano Shullazit 

Nga hetimet e vitit 2016 në kuadër të ligjit anti-mafia, prokuroria për Krimet e Rënda zbuloi se Emiljano Shullazi ishte bërë pronar i vetëm i ish-hotel “Vollgës” përmes dy akt-dhurimeve në vitin 2014.

Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara pritet të dalë në një konference për shtyp, për të të dhënë detaje nga vendimi.