Aktori i njohur Mark Blum humb jetën nga koronavirusi

Ylli i “Crocodile Dundee” ka ndërruar jetë për shkak të koronavirusit. Bëhet fjaë për aktorin e njohur, Mark Blum, i cili ishte infektuar me virusin vdekjeprurës Covid-19 dhe s’ka mundur ta përballojë dot këtë epidemi.

Vdekja e aktorit Mark Blum është një humbje e madhe për kinemanë pasi emri i tij përfshihet në 80 projekte filmike në mbarë botën dhe karriera e tij zgjati afro 40 vite.

Lajmin e vdekjes së tij a dhënë kompania teatrore me qendër në New York , e cila shkruante në një status në rrjete sociale:

“Me dashuri dhe zemra të thyera, Mark Blum, një mik i dashur dhe një artist i mirënjohur, ndërroi jetë këtë javë. Faleminderit Mark për gjithçka që solle në teatrin tonë dhe në teatrot e gjithë botës. Do të na mungosh!