Amos Zaharia flet për mashkullin të cilin do e puthte në buzë për hir të rolit

I ftuar sot në “E diell” në Top Channel ka qenë aktori Amos Zaharia i cili i është përgjigjur edhe pyetjeve rreth jetës private, raportit me njerëzit me të dashur dhe karrierës si aktor.

I pyetur se cilin aktor mashkull dhe femër do donte të puthte teksa i duhet të aktrojë, Amosi është përgjigjur me humor duke shkaktuar edhe të qeshura në studio.

Aktori u shpreh duke thënë se do puthte aktorin Bujar Asqeriu, ndërsa vajzë Niada Saliasin, pasi mendon se kjo e fundit është aktore shumë e mirë. Sinqeriteti i Amosit është vlerësuar nga të gjithë, të cilët kanë qeshur pas përgjigjeve spontane të aktorit.