Berisha poston foto nga Morina: Radhë mbi 10 km, po ua nxijnë jetën udhëtarëve

Ish-kryeministri Sali Berisha ka denoncuar me foto trafikun kilometrik në pikën kufitare të Morinës në Kukës, sot në ditën e parë të rihapjes së kufijve pas kufizimeve në sajë të masave anti-covid.

“Radhë mbi 10 km në Morinë të Kukësit. Ua nxijnë jetën udhëtarëve në të dy anët! Turp dhe torturë!”, shkruan Berisha.