Flash News

KRYESORE

Beyonce zgjedh sërish stilistët shqiptarë për albumin e saj të ri

Beyonce zgjedh sërish stilistët shqiptarë për albumin e saj
Albumi më i i i mbretëreshës së popit (video-album), quhet “Black is King”, i cili është konceptuar si një film. Beyoncé zgjodhi sërish si kuruesit e saj të veshjeve, çiftin e dizajnerëve shqiptarë Kujta dhe Meri.
Beyonce gjatë gjithë kësaj kohë ka bërë një pauzë për t`u rikthyer me këtë album i cili vjen pas protestave të shumta në Amerikë si pasojë e vrasjes së George Floyd sepse ishte me ngjyrë.

Të fundit