Bushati ironizon kushtet e Gjermanisë me fjalor seksist

Analisti Andi Bushati e ka shpjeguar me një shembull origjinal çështjen e hapjes së negociatave të Shqipërisë me BE-në. Ai mendon se situatë për endin tonë sa i përket 9 kushteve të vendosura nga Bundestagu gjerman është më e rëndë se sa disa vite më parë.

“Tani me këto kushtet është më keq se më parë. Po e jap me një shembull.

Është njësoj sikur dy adoleshentë debatojnë nëse kanë seks me të dashurat e tyre e tyre apo jo. Njëri i heq të mbathurat e arrin deri aty edhe thotë: Po kur heq të mbathurat e quhet seks? Kështu është edhe situata jonë. Na kanë hequr të mbathurat dhe po presim të bëjmë seks”, shpjegoi Bushati në “Open” në Top Channel.