Çizmet stil që duhen për dimër

Çizmet e Oksfordit mbeten një nga stilet më elegante, karakteristike të këpucëve britanike që një njeri mund të zotërojë.

Më poshtë keni disa ide të cilat mund edhe të kombinohen por janë po ashtu të rehatshme dhe shumë stil.

Grenson : £265.00

Cheaney £425.00

George Cleverley £725.00

Crockett & Jones £595.00

Shipton & Heneage £199.00

Crownhill Shoes £250.00