Flash News

Ditari i Maxhorancës

Refuzoi prej muajsh kërkesat e opozitës, PS depoziton ndryshime për ligjin e komisioneve hetimore

Refuzoi prej muajsh kërkesat e opozitës, PS depoziton ndryshime

Teksa prej muajsh refuzon kërkesat e opozitës për të ngritur komisione hetimore parlamentare, sot PS ka njoftuar depozitimin në Kuvend të disa ndryshimeve për ligjin e komisioneve.

Ka qenë deputetja Ermonela Felaj e cila tha në një deklaratë për mediat se janë depozituar disa shtesa dhe ndryshime për ligjin. Ajo theksoi se në ligj nuk janë reflektuar vendimet e Gjykatës Kushtetuese.

“Doja të ndaja një njoftim me ju. Në emër të PS, si deputete e PS kam depozituar nismën për disa shtesa dhe ndryshime për ligjin e komisioneve hetimore. Dua të them se produkti që u formalizua që u depozitua si projektligj është produkt i një pune disamujore. Që në krye të herës është folur në Kuvend për nevojën e rishikimit për komisionet hetimore, nga opozita dhe maxhoranca. Në këtë ligj nuk janë reflektuar vendimet e Gjykatës Kushtetuese. Përfundimin e punës për komisionet hetimore siç është çështja e inceneratorëve nga të dy përfaqësuesit, të maxhorancës dhe të opozitës, secili nga këta përfaqësues kanë kërkuar rishikim të ligjit për komisionet hetimore”, tha Felaj.

Refuzoi prej muajsh kërkesat e opozitës, PS depoziton ndryshime Refuzoi prej muajsh kërkesat e opozitës, PS depoziton ndryshime Refuzoi prej muajsh kërkesat e opozitës, PS depoziton ndryshime Refuzoi prej muajsh kërkesat e opozitës, PS depoziton ndryshime Refuzoi prej muajsh kërkesat e opozitës, PS depoziton ndryshime 

Të fundit