Flash News

Ditari i Opozitës

Meta takim me banorët në kryeqytet: Angazhohemi për dyfishimin e pensioneve, jemi forca e zgjidhjeve konkrete

Meta takim me banorët në kryeqytet: Angazhohemi për dyfishimin e

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka zhvilluar ditën e sotme një takim me banorët e njësinë nr.1 në Tiranë ku deklaroi se është i vendosur të bëjë gjithçka për fuqizimin e familjes shqiptare.

Meta tha se kërcënimi më serioz ndaj familjeve sot është dobësimi ekonomik, si rezultat i rritjes së çmimeve dhe rritjes së kostove të jetesës

Meta shprehet se “jemi forca e zgjidhjeve konkrete dhe planeve realiste, vepra dhe punë, jo fjalë boshe”.

"Ne jemi të vendosur të bëjmë gjithçka që të mbështesim dhe të fuqizojmë familjet shqiptare. Kërcënimi më serioz ndaj familjeve sot është dobësimi ekonomik, si rezultat i rritjes së çmimeve dhe rritjes së kostove të jetesës.

Sot një familje blen më pak, sepse paguan më shtrenjtë për çdo produkt dhe shërbim. Ne jemi forca e zgjidhjeve konkrete dhe planeve realiste. Vepra dhe punë, jo fjalë boshe.

Prandaj kemi propozuar projektligjin për indeksimin e pagave. Prandaj angazhohemi për dyfishimin e pensioneve dhe prandaj pika kryesore e programit tonë është garantimi i pagave dinjitoze për të rinjtë tanë.

Bashkë me kandidatët për Këshillin Bashkiak, Dr.Artan Distafën, kirurg i mirënjohur, Ana Azizajn dhe avokatin Genc Gjokutaj sot vizituam njësinë nr.1, ku pata rastin t’ua përcjell banorëve qëndrimet tona në takimet e ngrohta dhe rastësore. Te njësia nr. 1, si kudo në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë, ndihet siguria e ndryshimit që po vjen dhe që të gjithë qytetarët presin me padurim.", shkruan Meta në Facebook.

Të fundit